O nama

Zašto odabrati Flammifer d.o.o.

Proizvodni asortiman i djelatnosti tvrtke te razvojni planovi

Tvrtka Flammifer d.o.o. je tvrtka u privatnom vlasništvu, osnovana 1993. godine sa sjedištem u Ozlju. Sa svojim temeljnim kapitalom od 32 milijuna kuna tvrtka Flammifer d.o.o. predstavlja jednog od značajnijih gospodarskih subjekata u lokalnoj zajednici. U Flammiferu je zaposleno 40-ak djelatnika. Djelatnost tvrtke mogli bi podijeliti u nekoliko segmenata: proizvodnja vatrogasnih vozila i opreme, proizvodnja komunikacijskih vozila i sustava, proizvodnja gospodarskih nadogradnji i proizvodnja metalnih konstrukcija. Dvadeset godina postojanja sigurno je dokaz naše kvalitete i našeg predanog truda. Gledano u cjelini, taj uspjeh nam predstavlja iznimno zadovoljstvo.

Naša misija

Flammifer – najoptimalnija rješenja nadogradnje za svakog kupca. Dvadeset godina postojanja sigurno je dokaz naše kvalitete i našeg predanog truda. Od osnivanja 1993. godine tvrtka se pretežito bavila namjenskom proizvodnjom te se iskazala u proizvodnji pištolja i raketnih bacača i time dala značajan doprinos obrani suvereniteta RH. Od 2003. godine bavimo se proizvodnjom vatrogasnih vozila i današnje vatrogastvo RH nezamislivo je bez naše tvrtke. 2007. počeli smo proizvodnju gospodarskih nadogradnji i specijalizirali se za furgone i nadogradnje za prijevoz pića. Od ove godine u proizvodnom programu imamo i tovarne sanduke za teretna motorna vozila u različitim izvedbama.

Naša tvrtka se specijalizirala za razvoj individualnih rješenja te je takav i naš pristup kupcima. Za svakog kupca pokušavamo pronaći najoptimalnija rješenja. U projektiranju koristimo suvremeni CAD software, a u proizvodnji koristimo moderne CNC strojeve. Primjenjujemo nove tehnologije kako bi što bolje obavljali zahtjeve koje nam nameće tržište i zbog obimnosti i specifičnosti posla većina naših djelatnika bila je na školovanju u inozemstvu.

Flammifer je specijaliziran u obradi metala (rezanje, savijanje, zavarivanje, bojanje) i to aluminija, inoxa i crnog čelika. Imamo certifikate ISO 9001:2008 i ISO 14001:2004 te iskustvo kako na tržištu RH tako i na tržištu EU. Naš projektni ured može se nositi sa svim izazovima koje možete staviti pred nas.

Poduzetnicima u građevinskom sektoru možemo ponuditi nadogradnje na teretnim motornim vozilima kao što su različite izvedbe tovarnih sanduka po potrebi opremljene utovarnim rampama. Također možemo ponuditi različite metalne konstrukcije za građevinarstvo i to od inoxa, aluminija ili crnog čelika uključujući i površinsku zaštitu u vidu lakiranja u termokomorama ili vrućeg cinčanja.

U segmentu vatrogastva naši kupci su vatrogasne postrojbe diljem RH te u zadnje vrijeme ostvarujemo i značajne rezultate u susjednoj Federaciji BiH. U segmentu gospodarskih nadogradnji pouzdan smo dobavljač tvrtki iz koncerna Agrokor za vozila za prijevoz pića te niza tvrtki koje traže pouzdan proizvod uz dobar omjer cijene i kvalitete.

Naša iskustva na tržištu EU su isključivo pozitivna te smo realizirali značajne poslove s tvrtkama iz EU i ulazak Hrvatske u EU pojednostavnio je realizaciju poslova kako za nas koji želimo nešto prodati tako i za tvrtke iz EU koje u RH žele pronaći dobavljače.

Ove godine tvrtka želi zaokružiti ponudu gospodarskih nadogradnji na način da imamo rješenja za sve zahtjeve tržišta od otvorenog tovarnog sanduka, preko sanduka s ceradom do furgona i to u segmenu od 3,5 t do 26,0 t.

S obzirom na porast tvrtki s kojima uspješno već nekoliko godina surađujemo, očekujemo da ćemo na osnovi ostvarenih pozitivnih rezultata i niza uspješnih projekata postići očekivani rast i ostvariti suradnju s još velikim brojem poslovnih subjekata kako na domaćem tako i na vanjskim tržištima.

Proizvodni kapaciteti

Proizvodni pogoni u Ozlju. Vlastiti projektni ured. Ukupne površine 20.000 m2 / 4.000 m2. Tehnologija za obradu čelika, nehrđajučeg čelika i aluminija. Moderni strojevi (CNC škare i hidraulične preše), aparati za zavarivanje sa TIG, MIG i MAG metodom, strojevi za rezanje, isijecanje i savijanje metala, termo-komora za bojanje. Godišnji kapacitet oko 40,000 sati.

Direktor Goran Žugec, dipl. ing. strojarstva